Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis verzending boven 50€

Schoenen • Gewichtheffen

40 Producten

REEBOK GEWICHTHEFSCHOENEN

Lichtgewicht gewichthefschoenen

Lift, druk, stoot en laat zien dat je titanenarbeid kunt verrichten met onze Reebok gewichthefschoenen. Ze zijn speciaal ontworpen om je van kracht en grip te voorzien, zodat je je training naar een hoger niveau kunt tillen.

Reebok Lifter PR

Verbreek je persoonlijke record en ga de bar met kracht tegemoet met de Reebok Lifter PR. Het middenstuk van U-FORM+ Thermo TPU houdt je voeten op hun plek en zorgt voor een vergrendeld gevoel, terwijl de POWERBAX TPU basis en de rubberen loopzool je van een stabiele voetafwikkeling en controle voorzien.

Reebok Legacy Lifter

Ga tot het uiterste op de Reebok Legacy Lifter gewichthefschoenen, die je niet alleen kracht geven, maar je ook nog eens voorzien van verkoeling door het ventilerende bovenwerk. De rubberen loopzool zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond blijft staan terwijl je het zwaarste gewicht met gemak de lucht in tilt. De Exoframe technologie in de hiel biedt daarbij extra ondersteuning en het TPU hielstuk zorgt voor nog meer stabiliteit en controle, waardoor niets je er meer van weerhoudt om kampioen te worden.

Laat zien wie de baas is en personaliseer je gewichthefschoenen door er je favoriete slogan of je naam aan toe te voegen met onze personalisatieservice. Of personaliseer de volledige schoen door elk element van de schoenen, van de loopzool tot de neus, aan te passen aan je voorkeuren, of je nu van opvallende felle kleuren houdt of de voorkeur geeft aan een volledig effen en ingetogen paar.