Waar kan ik mijn bestelnummer vinden?

Datum bijgewerkt: 6/18/20
Enkele minuten nadat we je bestelling hebben ontvangen, zullen we je een bevestigingsmail sturen met daarin je bestelnummer. Controleer je spam-map als je je bevestigingsmail niet kunt vinden. Maak je gebruik van Gmail? Controleer dan de reclame-map.
Heb je net een bestelling geplaatst? Het kan tot wel vijf minuten duren voordat je bestelling verwerkt is en je een bevestigingsmail ontvangt.

Als er een spelfout staat in het opgegeven e-mailadres, zijn we niet in staat je een e-mail te verzenden. Maar maak je geen zorgen, je bestelling wordt gewoon zoals normaal verwerkt. 

Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren als ik geen bevestigingsmail heb ontvangen?
Als je je artikelen hebt gekocht met Paypal, dan hoef je geen contact met ons op te nemen.  Je kunt je bestelnummer terugvinden onder 'aankoopgegevens' - deze bestaat uit 3 hoofdletters gevolgd door een 8-cijferig nummer. Gebruik deze om je bestelling te volgen

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik nooit meer een bevestigingsmail misloop?
Voordat je je bestelling voltooit is het belangrijk dat je controleert of je de juiste informatie hebt ingevuld. Of nog beter, maak een account aan om je gegevens veilig op te slaan voor toekomstige aankopen. Je krijgt ook de mogelijkheid om je recente bestellingen te bekijken onder 'Mijn Account' als je inlogt. 

Vond je dit artikel nuttig?

Ja / Nee

Waar is mijn bestelling?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

Nog steeds geen antwoord gevonden op je vraag?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur
Za - Zo 9:00 uur tot 17:00 uur

Als je ons in het weekend wilt bereiken, ondersteunen we je graag in het Engels.